Студенти-енергетики переможці ІІ етапу Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт

15 квітня 2020 року

1   Відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України від 04.10.2019 р. №1271 «Про проведення Всеукраїнського конкурсу студентських робіт з галузей знань і спеціальностей у 2019/2020 навчальному році» в Дніпровському державному технічному університеті, який призначений базовим навчальним закладом, проводився ІІ тур Всеукраїнського конкурсу студентських робіт в галузі електротехніки та електромеханіки. 


     Студентами факультету енергетики та електротехніки було подано 3 студентських наукових роботи для участі у цьому конкурсі (Антонів О.С. студент групи Е-52М – науковий керівник ст. викл. Гайдукевич С.В.; Іванущин Р.І. студент групи Е-21Б – науковий керівник доц. Бунько В.Я.; Бабухівський Р.В. студент групи Е-31Б – науковий керівник доц. Рамш В.Ю.), проте тільки 2 з них були відібрані для подальшого рецензування.  

У зв’язку із карантином та відповідно до листа МОН України від 12.03.2020 № 22.1/10-713 підсумки конкурсу були підведені галузевою конкурсною комісією за результатами рецензування робіт.

     За даними результатами наукова робота Іванущина Р.І. набрала 190 балів, а робота Антоніва О.С. – 167 балів.

3   Дипломом І ступеня нагороджений студент Іванущин Руслан за наукову роботу: «Дослідження мікропроцесорного релейного захисту в системі електропостачання зі змінним навантаженням споживача» та дипломом ІІІ ступеня нагороджений студент Антонів Олег за наукову роботу: «Підвищення енергоефективності асинхронного електродвигуна шляхом внутрішньої компенсації реактивної потужності».

       Факультет енергетики та електротехніки щиро вітає наших студентів з перемогою, які гідно представили свої наукові розробки та зайняли призові місця, а також їх наукових керівників.

 Бажаємо подальших творчих успіхів та нових наукових звершень!!!

  Деканат факультету енергетики
та електротехніки

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook