Студенти 3 курсу спеціальності біотехнологія та біоінженерія успішно склали залік з дисципліни "Радіобіологія та радіоекологія" дистанційно

14 травня 2020 року
Кафедра радіобіології та радіоекології

 Протягом навчального семестру, та після того як вся країна пішла на карантин, студенти 3 курсу спеціальності "Біотехнологія та біоінженерія" активно працювали, виконуючи завдання як в аудиторії так і на навчальному порталі університету E-learn (https://elearn.nubip.edu.ua/course/view.php?id=2807).

Були опрацьовані всі передбачені навчальною програмою лекції, практичні та самостійні роботи. За результатами оцінки викладачами загружених на портал робіт, студенти отримали рейтингові бали по навчальній роботі та допуск до заліку, який відбувся 14 травня.

 

 

 

 

 

 

 

Результатом напруженої праці став успішно складений залік з дисципліни "Радіобіологя та радіоекологія", який сьогодні з допомогою хмарних технологій провели доцент кафедри Микола Лазарєв та старший викладач Володимир Іллєнко. Спочатку на навчальному порталі університету студенти склали заліковий тест, після чого всіх чекала співбесіда з викладачами та захист своєї роботи.

 

 

 

 

Бажаємо студентам успіхів і вдалого складання решти заліків та іспитів.

Старший викладач кафедри

Володимир Іллєнко

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook