Набуття знань дистанційно заочниками – магістрами спеціальності «Менеджмент» за ОП «Дорадництво»

13 травня 2020 року

       Успішний спеціаліст – консультант з дорадництва потребує не тільки професійних знань і практичного досвіду, а і неперервної освіти, підвищення кваліфікації, знання нових технологій і програм. Сьогодні, коли навчання відбувається в умовах карантину, як ніколи підвищуються вимоги до якості освіти, впроваджуються дистанційні методи навчання з використанням різних платформ і інструментів. Заочна форма навчання – не є виключенням. Як показав перший досвід проведення on-line занять, магістри дорадники з розумінням і відповідальністю підключились до навчання, що розпочала кафедра туристичного та готельно-ресторанного бізнесу і консалтингу. По-перше була створена група «Дорадники 1 курс» у вайбері, де у визначений час всі збирались для отримання інформації і рекомендацій стосовно програми навчальних курів, відповідей на питання тощо. Сам курс «Планування інформаційно-консультаційних програм» викладався професором Тетяною Кальною-Дубінюк за допомогою платформи ZOOM.


     

     У повному обсязі було опрацьовано лекційний матеріал щодо розробки планів дорадчих програм, виконано практичні завдання для набуття навиків з розробки анкет для проведення опитування сільгоспвиробників і населення, навчальних програм виконано підсумкове тестування та індивідуальні роботи у вигляді презентацій по курсу.
     Екзамен з дисципліни «Планування інформаційно-консультаційних програм» розпочався за розкладом, затвердженим ННІ неперервної освіти і туризму. На екзамені була присутня доцент Ірина Кудінова. Дистанційна форма здачі екзамену була організована на платформі ZOOM для проведення інструктажу перед початком іспиту, розсилки на електронну пошту магістрів екзаменаційних білетів та, по закінченні, відправки відповідей на перевірку викладачу і співбесіди в ZOOM по завершенню екзаменаційних завдань.

Всі магістри успішно пройшли екзамінаційні випробування, відмітили предметність навчання й корисність щодо використання набутих знань у своїй подальшій дорадчій діяльності.

Бажаємо всім успіху!


Тетяна Кальна-Дубінюк,
професор кафедри туристичного та
готельно-ресторанного бізнесу і консалтингу


 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook