КАРАНТИН – НЕ ПРИВІД СУМУВАТИ!

13 травня 2020 року

 

8Життя студента неможливе без гуртожитку. Гуртожиток зближує людей, вчить певним правилам життя, доброті й дружбі. Саме тут зустрічаєш друзів, з якими ще багато років після закінчення навчання ви будете не просто згадувати веселі студентські роки, але й допомагати один одному у різних життєвих ситуаціях, цінувати і пам’ятати один одного. В студентському гуртожитку завжди зароджуються найяскравіші ідеї, проходять найвеселіші свята і виникають найтепліші почуття – тут усі єдині, усі живуть одними і тими ж помислами, дихають одним і тим же повітрям.

Цього навчального року змістовне, веселе, наповнене весняним настроєм життя в гуртожитку, перервав карантин.

Найважче сповільнити та стишити звичний уклад життя одній із найактивніших частин населення – студентству. Такий домашній ритм для усіх, ще й у весняний час – випробування. Проте доводиться прийняти ситуацію в обмін на безпеку та здоров’я: своє, батьків, рідних, близьких та всіх інших.

Ми всі налаштовані оптимістично, зберігаючи надію, що пандемія коронавірусу не прогресуватиме й ми всі отримаємо змогу, зокрема й студенти, у доброму здоров’ї повернутися до звичних умов праці та навчання.

Тож сподіваємося, що невдовзі спорожнілі кімнати знову наповняться гамором, а незвиклі до тиші стіни гуртожитку будуть відлунювати голосами студентів, які готуються до іспитів-заліків, піснями під гітару, телефонними розмовами та студентським сміхом.

А поки що, жильці гуртожитку, як і все студентство, дистанційно освоюючи знання, знаходять час на спілкування, радіють один за одного та діляться між собою новинами та досягненнями, використовуючи сучасні технології, адже студенти - це люди, які шукають позитив у всьому. Отож, навіть, залишаючись на вимушеній ізоляції, вони знаходять чим себе зайняти.

Любов Гурко, вихователь гуртожитку,
Світлини люб’язно надані студентами – жильцями гуртожитку
Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook