ПРОТИ ВІРУСУ – РАЗОМ!

27 квітня 2020, 10:00

 ПРОТИ ВІРУСУ – РАЗОМ!

         Всього за кілька місяців COVID-19 змінив життя мільйонів людей. Багато хто вже сумнівається,  що після закінчення пандемії ми повернемося у той же світ. Які зміни чекають нас у майбутньому ? Які уроки винесемо з цієї пандемії, аби запобігти майбутнім кризам? Ці за питання цікавлять сьогодні практично кожного свідомого громадянина. Так, Інститут медіа,  архітектури і дизайну «Стрілка» зібрав найцікавіші висловлювання відомих сучасних філософів з передбаченням стану світу після пандемії, серед яких – навіть таке, що людство повністю втратить свободу, адже влада не перестане відстежувати фізичне переміщення гаджетів, контролювати відвідування веб-сторінок і… навіть спектр відчуттів і емоцій користувачів ( Юваль Ной Харарі, Ізраїль).

         Як вийти із такої ситуації, як не втратити людяності, як повернутися до кращого - цим питанням була присвячена Міжнародна віртуальна конференція від Milestone Pages, у якій взяла участь професор кафедри культурології народна артистка України Наталія Шелепницька:

         Організатори запросили для участі в конференції відомих у світі  особистостей, докторів наук, Послів миру, володарів різноманітних світових титулів. « Це був чудовий досвід, щоб обговорити з міжнародними делегатами ситуацію  в їхніх країнах, дізнатися, хто і що робить для того, щоб скоро все було добре», - кажуть вони. Пропонуємо Вашій увазі запис конференції :

 

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook