Кафедра романо-германських мов і перекладу запрошує до участі у Міжнародній конференції «Фахові мови й новітні підходи до їх викладання»

20 травня 2020 року

Мета конференції: поширення й обмін знань у мовознавстві загалом і перекладознавстві й методиці викладання іноземних мов, зокрема, а також організація ефективної міжкультурної комунікації у вдосконаленні відповідних умінь і навиків, популяризація серед викладачів і студентів ідеї поєднання знань і навиків у міждисциплінарному просторі з подальшим практичним застосуванням; прищеплення з-поміж учасників любові до фаху, сприяння культурно-естетичному та бізнес-направленому вихованню молоді. Науково-практична конференція відкриває широкі можливості для формування мовної, мовленнєвої та між- і соціокультурної компетенцій, а також для виховання ділових й естетичних почуттів студентської молоді.

 
Місце проведення: Україна, 03041, м. Київ, вул. Героїв Оборони, 19, навч. корпус № 1, ауд. 24, гуманітарно-педагогічний факультет. Роб. тел.: 0-44-527-85-95
 
До участі запрошуються науково-педагогічні працівники учбових закладів освіти, молоді вчені, студенти бакалаврату й магістратури, а також усі зацікавлені особи, особливо зі сфер управління якістю освіти й розвитку бізнесу.
Мова конференції: українська, англійська, німецька, французька, польська
 
Інформаційний лист
 
ПРИЄДНАТИСЯ ДО КОНФЕРЕНЦІЇ 
 
ZOOM
(20.05.2020, 11:00)
 
 
Ідентифікатор конференції: 889 7499 2941
Пароль: 189482
Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook