ВІДБУЛОСЯ ЧЕРГОВЕ ЗАСІДАННЯ ПЕДАГОГІЧНОЇ РАДИ В РЕЖИМІ ОНЛАЙН

7 травня 2020 року
       07 травня 2020 року в Ніжинському агротехнічному коледжі відбулося чергове засідання Педагогічної ради в режимі онлайн з використанням комунікаційного програмного забезпечення Zoom.

       Відкрила засідання директор коледжу Олена Литовченко, яка підсумувала результати діяльності колективу в умовах карантину, наголосила на основних подіях та заходах, які відбулися за цей час. Акцентувала на тому, що період видався непростим як для студентів, та так і для викладачів, адже перед колективом постало ряд нових викликів; окреслила фінансову ситуацію та плани й завдання на травень і червень.

       Порядком денним Педагогічної ради було охоплено ряд питань, пов’язаних із контролем за ходом і якістю проведення дистанційного навчання; організацією та проведенням літньої сесії в дистанційному режимі; належною підготовкою студентів випускних курсів до захисту дипломних проєктів, а також охороною праці та безпекою життєдіяльності учасників освітнього процесу.

       Заступник директора з навчально-виховної роботи Тетяна Шеїн представила на розгляд Педагогічної ради доповідь «Дистанційне навчання в умовах карантину: є цілі – буде й результат», у якій висвітлила дані моніторингу щодо дистанційної роботи викладачів із студентами в умовах карантину, вказала на прогнозовані результати завершення весняного семестру, звернула увагу на затверджені методичні рекомендації щодо організації навчальних і виробничих практик, організації літньої заліково-екзаменаційної сесії та атестації здобувачів вищої освіти в дистанційному режимі.

       Провідний інженер з охорони праці Альона Шкодин у своїй доповіді «Про заходи, спрямовані на охорону праці та безпеку життєдіяльності учасників освітнього процесу» поінформувала про підсумки діяльності служби охорони праці протягом навчального року та детально зупинилася на роботі щодо створення безпечних умов праці й навчання, контролю за дотриманням правил безпечної поведінки на робочих місцях співробітників та безпеки життєдіяльності студентів під час освітнього процесу в звичайних умовах та в умовах надзвичайної ситуації.

       Підсумовуючи засідання, директор коледжу закликала всіх бути оперативними, мобільними, дотримуватися виконавської дисципліни та забезпечувати високу якість надання освітніх послуг.
 
Наталія Шевченко, заступник директора з виховної роботи

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook