Вдосконалюємо дистанційне навчання на кафедрі вищої та прикладної математики

8 травня 2020 року
НУБІП України

     Викладачі кафедри вищої та прикладної математики намагаються постійно вдосконалювати дистанційне навчання, використовуючи зручні та доступні для обміну інформацією та спілкування зі студентами сервіси: Skype, Zoom, WebexMeeting, Viber, e-пошту та інші можливості комунікації.

Так, зокрема, доцент кафедри Степахно Ірина Василівна у вивченні дисциплін “Математичний аналіз”, “Лінійна алгебра та аналітична геометрія” студентами спеціальності “Інженерія програмного забезпечення” плідно використовує сервіс Skype. Онлайн-зустрічі надають можливість поспілкуватися та отримати поради викладача з найскладніших питань у вивченні дисциплін.
 
 
 
Зауважимо, що викладач досить ефективно комбінує онлайн-заняття та використання освітньої платформи ElearnNUBIP, за допомогою якої студенти отримують теоретичний та практичний матеріал з дисциплін у повному обсязі.
Використання сучасних технологій в освітньому процесі значно полегшує вивчення математичних дисциплін, яке має свої особливості як в теоретичній, так і в практичній площині.
 
Ніна Батечко

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook