Підготовка наукових проектів на 2021 рік!

6 травня 2020 року
м. Київ НУБіП України

 

 
Підготовка наукових проектів на 2021 рік!
 
З метою формування тематики наукових досліджень і розробок, виконання яких розпочнеться у 2021 р. за рахунок видатків державного бюджету просимо Вас до 19 червня 2020 року організувати у ввірених Вам структурних підрозділах підготовку наукових проектів за формами, що додаються.
Формування тематики наукових досліджень і розробок необхідно здійснювати згідно із Законом України «Про пріоритетні напрями розвитку науки і техніки» та із врахуванням актуальних напрямів у сфері розвитку науки та суспільного життя. Перевага при відборі буде надаватись проектам, які матимуть особливо важливе значення для підвищення обороноздатності та національної безпеки держави, а також – прикладні результати подвійного використання, конкурентоспроможні на світовому ринку. Зазначений тип наукової роботи має відповідати змісту та результатам проекту, мета і завдання проекту не повинні мати суто методичну спрямованість.
Мінімальний обсяг фінансування проектів – 300 тис. грн. на рік, пропоновані терміни виконання фундаментального і прикладного дослідження – до 36 місяців, розробки – до 24 місяців.
 
 
Іван Роговський

 

Вимоги до оформлення

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook