14 травня 2020 року відбудеться публічний захист бакалаврських робіт за спеціальністю «Транспортні технології (на автомобільному транспорті)» в режимі онлайн

14 травня 2020 року
МТФ

Весняний навчальний семестр, як і 2019/2020 навчальний рік, впевнено йде до свого завершення.

Національний університет біоресурсів і природокористування України та механіко-технологічний факультет, зокрема, швидко оговтались від змін у навчальному процесі, викликаними запровадженням загальнодержавного карантину.

Багаторічна послідовна робота над створенням та наповненням навчального порталу підтвердила правильність стратегічного курсу на діджиталізацію навчального процесу – викладачі та студентство виявилися готовими до викликів часу. Опанування нових засобів навчальних комунікацій – месенжерів, групових чатів, сервісів відеоконференцій тощо – дозволило забезпечити тісний контакт викладача та студента, а, відповідно, і високу якість освітнього процесу.

 Цією весною на механіко-технологічному факультеті першими відповідальний рубіж долатимуть студенти-випускники заочної форми навчання спеціальності «Транспортні технології (на автомобільному транспорті)». Захист випускних бакалаврських робіт буде проходити в режимі онлайн у форматі відеоконференції із використанням сервісу Webex, який дозволяє забезпечити візуальну ідентифікацію здобувачів та публічну трансляцію презентацій доповідей.

 Бажаємо майбутнім фахівцям-транспортникам успішного захисту випускних бакалаврських робіт!

 Засідання екзаменаційної комісії з атестації фахівців освітнього ступеня «Бакалавр» заочної форми навчання спеціальності «Транспортні технології (на автомобільному транспорті)» розпочнеться 14 травня о 10 годині.

 Адреса для приєднання до відеоконференції:

https://meetingsemea7.webex.com/meetingsemea7/j.php?MTID=m5e840935b3675edf51a3e7ff27b0f7a9

 Доступ до відеоконференції вільний – запрошуються всі бажаючі!

Будь ласка, перед приєднанням до відеоконференції перевірте, що мікрофон на вашому пристрої вимкнено.

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook