Дистанційне вивчення дисципліни «Основи аграрного консалтингу» очима студентів

6 травня 2020 року

 

 

     Дистанційне навчання – хороший досвід пристосовуватися до різних ситуацій. Воно має багато плюсів, звичайно хотілось би живого спілкування в аудиторіях, але з цим добре справляється Zoom, швидкі відповіді на питання нам забезпечують різні месенджери, ми самостійно опрацьовуємо лекції у зручному для нас темпі. Наша остання сесія на бакалавраті також буде проходити у незвичному для нас форматі.

     Діана Гайдай зазначила, що перший залік з дисципліни «Основи аграрного консалтингу» – здали. Хотілось би поділитися враженнями. Все не так погано, я би навіть сказала, що мені сподобалося. Не потрібно заповнювати бланки, переписувати їх, якщо зробили помилку, немає якогось страху та переживань, так як ти знаходишся у комфортній обстановці і це додає тобі впевненості. Зустріч перед заліком з доцентом Іриною Кудіновою, зарядила позитивом та запевнила, що все буде добре. Ми, 5 група 3 курсу скороченого терміну навчання, дякуємо Вам за цікавий виклад матеріалу, лояльне ставлення до студентів, ваші швидкі відповіді та пояснення незрозумілої інформації.

     Наталія Борисенко сказала: «Дуже дякую за цікаве викладання дисципліни та нові знання щодо сільськогосподарського дорадництва та консультування. Це було дійсно щось нове, тепер ми чітко розуміємо, що таке дорадництво, хто такий дорадник, чому це так важливо для розвитку аграрних підприємств і українського села».

     «Дисципліна «Основи аграрного консалтингу» є дуже цікавою – ділиться Анжеліка Співак. На жаль, в зв‘язку з карантином нам довелося її вивчати дистанційно, але, вважаю, що ми впоралися. На курсі є всі лекції, презентації до лекцій, посилання на цікаві відео для глибшого ознайомлення та вивчення дисципліни. В нашій групи, крім електронного навчального курсу, який розміщений на навчальному порталі Elearn, був спільний чат разом з викладачем, де ми задавали всі свої питання й Ірина Петрівна нам на них відповідала. Також перед здачею заліку ми всі зібрались на відеоконференцію через платформу ZOOM, привітали один одного з початком залікової сесії та пройшли співбесіду. Дана дисципліна залишила лише найкращі враження та цікаві знання для нас».

     Катерина Внукова зазначила, що дисципліна є теоретичною і саме тому – мені легко засвоювалась. Вважаю, що навчальні матеріали є корисними не тільки з професійної точки зору, а і для власного саморозвитку.

     «Дякую Ірині Кудіновій, за проведений курс. Дуже сподобалось працювати на цій дисципліні. Окрему хочу виділити творчий підхід до формування практичних та самостійних робіт. Отримані знання сподіваюсь використовувати в майбутньому» – наголошує Владислав Давидов.

     Доцент Ірина Кудінова поділилася, що студенти 5 групи дуже відповідально відносилися до вивчення матеріалу, підготовки і здачі практичних та самостійних робіт, були активними на навчальному порталі Elearn (100 відсотків) і, відповідно, отримали високі бали за результатами підсумкового тесту.

Діана Гайдай,
староста 5 групи 3 ст курсу
економічного факультету

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook