Онлайн засідання кафедри англійської мови для технічних та агробіологічних спеціальностей

6 травня 2020 року

04 травня 2020 року відбулося засідання кафедри англійської мови для технічних та агробіологічних спеціальностей у форматі онлайн конференції ZOOM.

Розпочалося засідання з вирішення нагальних питань щодо організації літньої заліково-екзаменаційної сесії 2019-2020 н. р. у дистанційному режимі. Завідувач кафедри англійської мови для технічних та агробіологічних спеціальностей, кандидат філологічних наук Інна Грабовська довела до відома всіх науково-педагогічних працівників кафедри про неухильне виконання вимог Положень «Про екзамени і заліки в НУБіП України», «Про організацію освітнього процесу в НУБіП України» та Тимчасового порядку проведення літньої екзаменаційної сесії 2019-2020 н. р. в НУБіП України в умовах карантину та наголосила на неухильному дотриманні затверджених, розміщених на факультетських веб-сторінках та веб-сторінках ННІ, графіків екзаменів, процедури проведення підсумкового контролю (проведення тестування, написання письмової роботи, проведення співбесіди зі студентами з використанням сучасних засобів відео-зв’язку), своєчасному заповненні та відправленні відомостей на електронні пошти деканатів, своєчасному звітуванні про неявку студентів на екзамен та стан заборгованостей у групі.

 

 

Під час засідання кафедри всі науково-педагогічні працівники кафедри перейнялися потребою активізації наукової та навчально-методичної роботи з метою покращення рейтингових показників за 2020 рік.

Також на засіданні розглядалися й інші нагальні питання роботи кафедри в умовах карантину, зокрема: запрошення абітурієнтів на онлайн Дні відкритих дверей, кадрові питання, участь науково-педагогічних працівників кафедри в Міжнародному міждисциплінарному науково-практичному семінарі «Мова, бізнес і право, міжкультурна комунікація: виклики сьогодення» в онлайн форматі.

На завершення засідання Інна Грабовська акцентувала увагу науково-педагогічних працівників кафедри на проведенні занять згідно розкладу та необхідності своєчасної здачі звітів.

 Катерина Якушко,

старший викладач кафедри

англійської мови для технічних

та агробіологічних спеціальностей

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook