1 травня - Міжнародний день праці

5 травня 2020 року

      1 травня - Міжнародний день праці. В Україні День робітничої солідарності вперше відзначили у Львові — 1890 року. У 2017 році Верховна Рада України внесла зміни до статті 73 Кодексу законів про працю України, відповідно до яких «День міжнародної солідарності трудящих» було перейменовано на «День праці».

     Ключовим лозунгом цього свята став "Мир! Праця! Травень!" Цей день асоціюється з шашликом, салатами і спортивними іграми. Крім того, для багатьох цей вихідний є нагодою відкрити дачно-городний сезон, але в цьому році нам трішки не пощастило, тож не будемо засмучуватися і вірити в краще.

     Щиро вітаємо вас з Першотравнем – святом миру і вільної праці на оновленій землі, яке стало в Україні традиційним. Це день трудівника, день солідарності та взаємної підтримки трудящих усього світу у прагненні жити в мирному, демократичному суспільстві.

 

    Нехай це чудове свято додасть нам наснаги, оптимізму і впевненості у власних силах, допоможе осягнути глибину життєствердних ідеалів добра і справедливості. Щиро бажаємо вам, шановні, щастя, здоров’я, благополуччя і життєвих гараздів!

Ангеліна Коханець,
студентка 3 курсу 3 групи,
спеціальність «Технологія виробництва і
переробки продукції тваринництва»

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook