Перша ластівка дистанційного іспиту

5 травня 2020, 11:06

30.04.2020 р.  був проведений  перший іспит НПП кафедри англійської мови для технічних та агробіологічних спеціальностей А.В.Поліщук  та  К.Г.Якушко  у дистанційному режимі стосовно студентів другого курсу скороченого терміну навчання ННІ лісового та садово-паркового  господарства.

Вчасно поіменно направлені на електронні пошти студентів екзаменаційні білети у вигляді файлів, відповідь на які вони надіслали  впродовж двох годин  у вигляді заповненого фото  бланку та  аудіо файли  усної відповіді.

Основний викладач – ст. викладач А.В. Поліщук - ознайомила асистента іспиту – к.пед. н., ст. викладача К.Г. Якушко з доробком студентів у навчальній роботі (написання ессе, представлення презентацій тощо), провела ще додаткову співбесіду у програмі Telegram та безпосередню телефонну розмову з студентами з обмеженими технічними можливостями для уточнення результатів, а К. Г.Якушко викликала на співбесіду у форматі відеоконференції ZOOM кращих студентів групи для виявлення доказу розвинених комунікативних вмінь непідготовленого усного мовлення на загальновживану  та професійну  тематику.

Заповнені відомості підписали обидва екзаменатори та вчасно надіслали в деканат відповідно  до графіку, уточненому в дирекції ННІ лісового та садово-паркового  господарства.

Незважаючи на хвилювання, і екзаменатори, і студенти обопільно перейнялися відповідальністю першої офіційної атестації іспиту «Іноземна мова за професійним спрямуванням».

Вважаємо проведений екзамен вдалим експериментом організації атестації дистанційного навчання.

А.В.Поліщук,

старший викладач кафедри

англійської мови для технічних

та агробіологічних спеціальностей

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook