Студенти-транспортники механіко-технологічного факультету взяли участь у Всеукраїнській науково-практичній конференції в ХНТУСГ ім. П. Василенка

4 травня 2020 року

    30 квітня 2020 року в ХНТУСГ ім. П. Василенка відбулася І Всеукраїнська студентська науково-практична конференція «Теорія і практика сучасної науки очима молоді», яка пройшла з використанням он-лайн технологій на базі додатку Meet.


   З вітальним словом до учасників конференції звернувся ректор Харківського національного технічного університету сільського господарства імені Петра Василенка Олександр Нанка. Від НУБіП України учасників конференції привітав доцент кафедри транспортних технологій та засобів у АПК Олександр Дьомін.

     У роботі конференції взяли участь більше 50 учасників, що представляли такі заклади вищої і фахової передвищої освіти: Національний університет біоресурсів і природокористування України, Харківський національний аграрний університет ім. В.В. Докучаєва, Поліський національний університет, Полтавську державну аграрну академію, Національну академію Національної гвардії України, Харківський національний університет внутрішніх справ, Криворізький державний педагогічний університет, Житомирський агротехнічний коледж, Автотранспортний коледж Криворізького національного університету, Вовчанський коледж Харківського національного технічного університету сільського господарства імені Петра Василенка, Харківський торговельно-економічний коледж КНТЕУ, Великоанадольський лісотехнічний коледж імені В.Є. фон Граффа, Коледж землевпорядкування і інформаційних технологій НАУ.


   Від НУБіП України участь у конференції взяли студенти першого курсу спеціальності «Транспортні технології на автомобільному транспорті» Ольга Войтенко, Вероніка Максимчук та Олександра Кулібаба (керівник – Вячеслав Братішко).
    За відгуками організаторів та учасників, конференція надала корисний досвід і впевненість у тому, що наука в Україні знаходиться в міцних руках прогресивного студентства, а ще можливість в черговий раз зрозуміти найвищу цінність простого людського спілкування.


В.о. завідувача кафедри транспортних технологій та засобів у АПК Вячеслав Братішко

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook