Онлайн день в рамках Дня відкритих дверей кафедри економічної теорії

4 травня 2020, 14:01
НУБіП України

     29 квітня 2020 р. кафедрою економічної теорії з використанням платформи Zoom meeting, в рамках Дня відкритих дверей було проведено профорієнтаційний захід – відеоконференція з випускниками шкіл різних частин України, зокрема м. Києва, Київської, Сумської, Полтавської та інших областей. 

        У профорієнтаційному заході взяли участь завідувач кафедри, професор Талавиря М.П., професор Байдала В.В., доценти Болгарова Н.К., Бутенко В.М., Власенко Ю.Г., Гуща І.О. та Пащенко О.В.

      Завідувач кафедри економічної теорії, професор Талавиря Микола Петрович розпочав зустріч та розповів про кафедру та дисципліни, які викладаються. Відмітив, що викладачі надають глибокі та актуальні теоретичні та практичні знання і вміння та формують всі необхідні для оволодіння фахом компетентності.

    Доцент Болгарова Н.К. ознайомила присутніх з умовами вступу на ОС «Бакалавр», охарактеризувала переваги навчання у НУБіП України, його матеріально-технічну базу, можливості участі у творчих та спортивних заходах, умови навчального процесу в цілому і зокрема за спеціальностями "Менеджмент","Маркетинг" та їх спеціалізацію в магістратурі, можливості навчання в англомовних групах, отримання подвійних дипломів.

       Професор Байдала В.В. акцентувала увагу на актуальності біоекономіки в сучасних умовах глобалізаційних процесів.

       Доцент Власенко Ю.Г., у свою чергу, надав відповіді на питання, які виникали у майбутніх абітурієнтів. Гостей цікавили конкретні умови вступу, вартість навчання та можливості спортивного розвитку в університеті, а також навчання за кордоном за програмами Erasmus+. 

     Випускників було запрошено відвідати 6 травня 2020 р. День відкритих дверей, що буде проводитися на факультеті аграрного менеджменту.

     На завершення зустрічі колектив кафедри побажав всім випускникам успішно скласти ЗНО і запросив на навчання до НУБіП України за спеціальностями "Менеджмент" та "Маркетинг".

Наталя Болгарова,

доцент кафедри економічної теорії

Інна Гуща,

доцент кафедри економічної теорії

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook