Успішний початок сесії в online на кафедрі статистики та економічного аналізу

3 травня 2020 року

30 квітня 2020 р. на кафедрі статистики та економічного аналізу стартувала сесія в online режимі. Було проведено одразу два іспити для майбутніх бакалаврів "Аналіз господарської зовнішньоекономічної діяльності" для студентів англомовної групи зі спеціальності "Менеджмент зовнішньоекономічної діяльності" та "Аналіз господарської і комерційної діяльності" для студентів зі спеціальності "Менеджмент".

В умовах дистанційного навчання іспити з дисциплін пройшли на базі електронних курсів платформи Elearn НУБіП України та додатку Zoom.

Іспит з дисципліни "Аналіз господарської зовнішньоекономічної діяльності" провели викладачі кафедри: доц. Богданюк О.В. та ст. викладач Рябенко Л.М.

 

Іспит з дисципліни “Аналіз господарської і комерційної діяльності” приймали викладачі кафедри: доц. Куць Т.В. та ст. викладач Воляк Л.Р. 

  

Слід зазначити, що іспити було розпочато вчасно, у відео конференціях прийняли участь всі студенти груп. Після привітання студентів із початком іспиту, викладачі обговорили організаційні та технічні засади написання іспиту в online режимі. Доц. Богданюк О.В. запропонувала, що у разі виникнення проблем при написанні тестів є можливість спілкування в чаті додатку Viber.

Після закінчення іспитів, у групах відбулося обговорення результатів здачі тесту, проведено співбесіду зі студентами та виставлені атестаційні оцінки.

І на завершення, екзаменатори привітали студентів з успішною здачею іспитів, побажали студентам на високому рівні захистити бакалаврські роботи та вступити до Магістратури НУБіП України.

Особливо приємним для викладачів кафедри було отримати на взаємин від студентів слова подяки за плідну співпрацю.

Зокрема, студентка Дарія Чорна відмітила: “Саме по дисципліні «Аналіз ГЗЕД» відчувалась повна готовність до онлайн-іспиту, оскільки перед цим у нас були чудово організовані онлайн-заняття. Спілкування голосовими повідомленнями у вайбер-групі та практичні через конференцію ZOOM дали хороше підґрунтя до успішного завершення курсу навіть в умовах карантину. Насамперед вдячність нашому викладачу Богданюк Олені Володимирівні.

А також Валерія Степанська:Заняття під час карантину були організовані на високому рівні. Все було вчасно, зрозуміло, був зворотній зв’язок з викладачем”.

 

 

Богданюк О.В.,

Куць Т.В.

 

 

 

    

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook