ГОТУЄМОСЬ ДО ОСТАНЬОЇ СЕСІЇ У НАШОМУ КОЛЕДЖІ

2 травня 2020 року

 

8Хоч дистанційне навчання - одна з активних форм організації освітнього процесу та далеко не нова для сучасної педагогіки, що спирається на інноваційні інформаційні технології. Однак частина наших студентів ще не мала досвіду онлайн навчання, традиційно віддаючи перевагу оффлайн форматам у вигляді аудиторного спілкування з викладачем.

Крім того, випускні курси, а саме студенти групи Е-41М будуть одні із перших, у нашому коледжі здавати сесію в онлайн режимі.

247

Спочатку до дистанційної форми навчання ставилися з обережністю, подекуди навіть зі зневагою, але завдяки карантину навчання в інтернеті стало неабияке популярне. А його велика затребуваність сьогодення спростувала дискусію з приводу того, коли ж різноманітні вебінари остаточно прийдуть на зміну аудиторним заняттям.

Такий розвиток подій цілком можливий, бо на сьогодні онлайн-курси розробили чи не всі провідні навчальні заклади світу. Усі бажаючі можуть навчатися не виходячи з дому.

Навчання у такому форматі доступне абсолютно всім незалежно від віку, стану здоров’я, соціальної приналежності чи достатку. Фактично, онлайн-освіта є зразком ідеального навчання: всі люди мають однакові можливості та права.

13695

Студенти стверджують , що готуватись до сесії онлайн комфортно: вони можуть займатися у зручний час і фактично у будь-якому місці. Для цього навіть не завжди потрібен комп’ютер, бо відео-лекції наразі на 100% адаптовані під мобільні платформи.

Кожен може сам організувати власний навчальний простір та розробити зручний графік. Якщо через півгодини після початку лекції вам терміново знадобилося піти, то в цьому немає нічого страшного, просто поставте відео на паузу. Онлайн-курси складаються із заздалегідь зафільмованих лекцій, тому ви нічого не пропустите. Проте інколи можуть проводитися вебінари, на яких вже треба бути присутнім. В усіх інших випадках темп та час навчання залежать від особистих вподобань.

Отож, я Вам всім бажаю вдалого складання заліково-екзаменаційної сесії. Нехай ці знання, які Ви отримуєте в нашому коледжі неодмінно знадобляться Вам в майбутньому, нехай життя дозволить Вам визначитися з вірними бажаннями і заповітними мріями.

Ви успішно впораєтесь з іспитами,з захистом дипломних проєктіві почнеться після карантину інше цікаве життя, де отримані і засвоєні знання обов’язково знадобляться Вам, хто б що не говорив. Дуже пишаюся Вами і бажаю здійснення всіх Ваших мрій і цілей, які Ви собі поставили.

Куратор групи
Надія Оберська
Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook