Життя студентів четвертого курсу кардинально змінилось.

30 квітня 2020 року

Життя студентів четвертого курсу кардинально змінилось.

     Життя студентів четвертого курсу кардинально змінилось. Ще півроку тому вони не могли повірити, що їхня сесія буде у дистанційному режимі, а останні місяці бакалаврату вони бачитимуться тільки онлайн. Проте випускники не втрачають оптимізму і вчаться пристосовуватися до змін. У цьому їм вміло допомагають наставники-викладачі, які щоразу готують презентабельні елементи подачі матеріалу для засвоєння, а також в деталях розповідають всі нюанси здачі (від написання теоретичних питань до їх захисту через мобільні додатки).
13, 17, 22, 24  квітня студенти усіх груп 4 курсу та студенти 2 і 3 курсу скороченого терміну навчання здали іспит з Криміналістики. Для успішного засвоєння предмету, д.ю.н, доцент Позняков Спартак Петрович робив постійні зустрічі через додаток Discord, де завжди пояснював всю потрібну інформацію. За допомогою додатку студенти могли контактувати з викладачем та цікавитися всіма деталями. Також щоденну підтримку надавала асистент кафедри адміністративного та фінансового права Гбур Люся Володимирівна, яка для зручності контактувала з випускниками в соціальних мережах. Кожен охочий міг уточнити деталі проходження іспиту просто через Viber, тому ні під час захисту, ні під час здачі питань не виникало.
   Після проходження тестів та написання теоретичних питаннь, студенти кожної із груп провели в Webeks онлайн-конференцію з викладачами. Оскільки все було заздалегідь продумано ( запрошення до приєднання надсилались на пошту кожному студентові особисто, нагадування про іспит також), технічно все працювало на «Ура».

 

    Студенти цілком задоволені результатом іспиту і методологією підготовки до нього в електронному режимі, адже простота у спілкуванні з викладачами та постійна турбота мотивували, щоб вчити на хороший бал.
   Від студентів 4 курсу хочеться висловити подяку Познякову Спартаку Петровичу за змістовні лекції та Гбур Люсі Володимирівні за дуже цікаві семінарські заняття.  Завдяки їй ми поринули у світ криміналістики, спробували себе в ролі експертів та навчились знімати відбитки пальців. Тепер ми точно знаємо, що вивчає «Трасологія» і які бувають види слідів. Адже предмет виявився дійсно цікавим не тільки з-за можливості переглядати хороші ілюстрації, а й з-за можливості бачити на практиці, як працюють зі слідами. Як кажуть: варто один раз побачити, ніж сто почути. Це дійсно фантастично! Заліки та іспити у Вебексі змінили наш погляд на онлайн навчання та підтвердив його високий рівень, ефективність та професіоналізм викладачів.

 
 асистент кафедри

адміністративного та фінансового права,

Люся Гбур

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook