В УМОВАХ КАРАНТИНУ ЗАКІНЧИЛИ ПІДГОТОВКУ ВОДІЇВ

1 травня 2020 року

 

3Автомобіль – це джерело підвищеної небезпеки. Тому до навчання слід ставитися дуже і дуже відповідально. Адже від підготовки в майбутньому буде залежати життя водія, життя пасажирів та інших учасників руху. Повірте, незнання Правил дорожнього руху приносить лише шкоду, а знання їх – задоволення від їзди. Все, що ми вимагаємо від наших слухачів – це систематично відвідувати теоретичні та практичні заняття, приходити підготовленими на заняття.

З метою забезпечення підготовки слухачів – замовників платних послуг – за робітничою професією «водій категорії «В»», згідно з робочим навчальним планом завершилася підготовка поточної групи.

12

Закінчення навчання цієї групи позначилося рядом труднощів, оскільки почалась пандемія коронавірусу і заклад освіти припинив роботу стаціонарно. Але відповідно до робочого навчального плану аудиторні заняття були проведені до початку оголошення карантину. З 12 березня заняття було припинено і продовжено лише 10 квітня з дозволу Територіального сервісного центру 6142 РСЦ МВС в Тернопільській області. На той час для закінчення навчання слухачам залишилося освоїти навики практичного керування автомобілем. Згідно з графіком черговості керування транспортними засобами категорії «В» заняття проводились індивідуально з кожним слухачем і таким чином вдалося уникнути скупчення людей (працювали лише викладач і 1 слухач). Іспити на вміння керувати автомобілем було проведено теж індивідуально, кожен майбутній водій мав призначений індивідуальний час для складання іспиту, де показав свої навики і майстерність. Іспити проводились з 24 квітня по 29 квітня. На іспитах слухачі показали високий рівень підготовки і готовність до складання іспитів в сервісних центрах Міністерства внутрішніх справ України.

Олег АНДРУСЯК,
завідувач відділу
навчально-виробничих практик
та професійно технічної освіти
Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook