Перший дистанційний екзамен для студентів магістратури

28 квітня 2020 року

     Дистанційне навчання, безумовно, має особливості. Та сучасні інформаційні рішення істотно допомагають не переривати навчальний процес. 27 квітня студенти магістерської програми «Агрохімсервіс у прецизійному агровиробництві» склали свій перший дистанційний екзамен – з дисципліни «Агрохімічний дистанційний моніторинг фітоценозів».

     Дисципліна абсолютно нова, адже навчальна програма відкрита лише в 2019 році. Для освоєння матеріалу особливо потрібні засоби унаочнення, Інтернет-портали, відео тощо. Для навчальної роботи вдалим рішенням є навчальна платформа Elearn, де систематизовано можна розмістити навчальні матеріали, а також допоміжний матеріал – відео, публікації тощо. Приємно відзначити вдячність студентів за велику кількість потрібної інформації, зібрану в одному навчальному курсі. Студенти зможуть користуватися всіма матеріалами до закінчення навчання, і ті роботи, що хотілося б провести практично, ми зможемо виконати по закінченню карантину.

 

      До дня екзамену студенти прозвітували про виконані практичні роботи, виконали індивідуальні проекти, пройшли тест-контроль за змістовними модулями дисципліни. Йшла активна переписка у Viber, надсилалися й обговорювалися матеріали. Вся проведена робота була відображена в балах за навчальну роботу, які були виставлені у відомість. На відеоконсультації були обговорені організаційні моменти проведення екзамену, а також робочі навчальні питання.

      Після написання екзамену в ЕНК була проведена відеоспівбесіда на платформі ZOOM, в якій приймали участь два викладачі й студенти індивідуально.
Екзамен пройшов успішно. Спільна справа долає будь-які дистанції.

Лектор Наталія Пасічник

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook