Катерина Музика з Черкащини: мрію стати фахівцем у сфері іноземної філології

30 квітня 2020 року

– Розкажіть, будь ласка, про себе.

– Мене звати Катерина Музика. Я навчаюся в 11 класі Острожанського закладу загальної середньої освіти I-III ступенів Соколівської сільської ради Черкаської області.

– Незабаром Вам доведеться робити серйозний вибір щодо подальшого навчання. Ви вже вирішили, де б хотіли продовжити навчання?

– Коли я закінчувала 10 клас хотіла стати фінансистом, оскільки мене завжди цікавила математика. Пройшов деякий час і мій старший брат поїхав працювати у Канаду. Йому там дуже важко, тому що він не володіє англійською мовою на достатньому для спілкування рівні. Він мені завжди говорить: «Катю, вивчай англійську. Повір, вона тобі знадобиться!» Тоді я серйозно задумалася щодо своєї майбутньої професії. Обговоривши це з моєю мамою, я остаточно прийняла рішення, що пов’яжу своє життя з англійською мовою.

– На яку спеціальність Ви плануєте вступати?

– Мене зацікавила одна зі спеціальностей гуманітарно-педагогічного факультету«Філологія». Я хочу вивчати не одну іноземну мову, мені це дуже цікаво. В першу чергу я хочу довести собі те, що я зможу пройти через усі труднощі на своєму шляху та працювати за своєю спеціальністю. Ми всі розуміємо, що просто вивчити мову не так і складно. Але потрібно також і практикувати. Читаючи відгуки про НУБіП України, я дізналася, що студенти проходять практику за кордоном. Мене це дуже вразило, оскільки одна з моїх мрій – побувати в іншій країні, і в англомовній, зокрема.

– Звідки Ви дізналися про наш Університет?

– У цьому Університеті навчаються двоє моїх друзів: один навчається на першому курсі, а інший – на четвертому. З їх розповідей Університет є дуже перспективним, адже після його закінчення можна залишитися працювати у рідних стінах цього закладу вищої освіти. Особисто я побувала на Дні відкритих дверей. Мені дуже сподобалися викладачі. Всі такі привітні, ідуть назустріч абітурієнтам. Але найбільше мені сподобалася промова ректора Університету Станіслава Ніколаєнка. Це було настільки щиро, відверто та доступно, що я лише переконалася, що зробила правильний вибір як із Університетом, так і зі спеціальністю. Тому я докладатиму багато зусиль аби гідно носити звання студентки НУБіП України!

– Дякуємо за чудову розмову і до зустрічі на гуманітарно-педагогічному факультеті!

Інна Грабовська,
завідувач кафедри англійської мови для технічних та агробіологічних спеціальностей

Людмила Березова,
доцент кафедри англійської мови для технічних та агробіологічних спеціальностей

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook