Забезпечення якості вищої освіти - пріоритетне завдання вищої школи

29 квітня 2020 року
Київський університет імені Бориса Грінченка

    Науково-педагогічні працівники кафедри вищої та прикладної математики завжди активно залучаються до заходів щодо вдосконалення якості освітнього процесу у вищій школі. Так, завідувач кафедри, доктор педагогічних наук, доцент Батечко Н.Г. прийняла участь в Міжнародній науково-практичній онлайн-конференції “Забезпечення якості вищої освіти у країнах Європейського Союзу”, яка відбулася 15 квітня 2020 року в Київському університеті імені Бориса Грінченка.

Конференція стала підсумковим заходом реалізації Модулю “Якість вищої освіти та експертний супровід її забезпечення: рух України до Європейського Союзу” програми “Erasmus+: JeanMonnet”. Батечко Н.Г. виступила на пленарному засіданні конференції в режимі онлайн з доповіддю: “Якість вищої освіти України в контексті європейських практик: сучасні тенденції”, в якій розкрила основні напрями реалізації кращих європейських практик в Україні, проаналізувала труднощі на шляху їх втілення у вітчизняному освітньому просторі.
В роботі конференції взяли участь провідні науковці України та країн Європейського Союзу: Польщі та Греції, які переймаються проблемами якості вищої освіти.
 
ФОТО З КОНФЕРЕНЦІЇ
 
Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook