Чергові здобутки фінансистів!

28 квітня 2020, 22:52

 

      У Київському національному університеті технології та дизайну відбувся ІІ етап Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Менеджмент інвестиційної та інноваційної діяльності» на якому було представлено 77 наукових робіт.

У зв’язку із обмежувальними заходами введеними на території України та відповідно до листа Державної наукової установи «Інститут модернізації змісту освіти» Міністерства освіти і науки України «Щодо проведення інтелектуальних студентських заходів» від 12.03.2020р. №22.1/10-719 проведення другого етапу Всеукраїнського конкурсу наукових робіт у вигляді конференції було відмінено, а підсумки підведено за результатами оцінювання поданих робіт.

НУБіП України представляв студент 2 курсу скороченого терміну навчання спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування» Олексій Гудзь з роботою на тему: «Оцінка інвестиційної привабливості аграрних підприємств», яка була виконана під керівництвом к.е.н., старшого викладача кафедри фінансів Тітенко З.М.

За результатами оцінювання наукових робіт, що здійснювалося рецензентами-членами журі, робота Олексія Гудзя  була нагороджена Дипломом ІІІ ступеня за перемогу у ІІ турі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Менеджмент інвестиційної та інноваційної діяльності», а його науковий керівник Зоя Тітенко відзначена Подякою за керівництво науковою роботою переможця ІІ туру.

Вітаємо переможця і його керівника та бажаємо подальших успіхів!!!

Аліна Буряк,

доцент кафедри фінансів

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook