Он-лайн День відкритих дверей спеціальності «Облік і оподаткування» кафедри Статистики та економічного аналізу

28 квітня 2020 року
27 квітня 2020 р. кафедрою статистики та економічного аналізу було проведено День відкритих дверей спеціальності "Облік оподаткування"дистанційно з використанням Zoom-конференції. Модератором цього заходу була відповідальна за профорієнтаційну роботу на кафедрі статистики та економічного аналізу, доцент, к.е.н. Богданюк О.В.
В відеоконференції прийняли участь представники університету, зокрема: декан економічного факультету, д.е.н., професор Діброва А.Д.завідуюча кафедрою статистики та економічного аналізу, д.е.н., професор Лазаришина І.Д., представник роботодавців нашого факультету, директор департаменту фінансового обліку та звітності, головний бухгалтер АТ ПУМБ Полещук О.О., абітурієнти - випускники шкіл, зокрема: Житомирської міської гуманітарної гімназії № 23 ім. М. Очерета; Школи І-ІІІ ступенів                     ім. С.П. Корольова, м. Київ; ОНЗ «Воронківський НВК», Бориспільського району; Сумської гімназії-інтернату для талановитих та творчо-обдарованих людей; Синявського ОКЗС Рокитнянського району, Київської області; Опорного загальноосвітнього навчального закладу “Жоравський навчально-виховний комплекс”, Яготинської міської ради. А також коледжів – ВП НУБіП України «Мукачівський аграрний коледж», ВП НУБіП України «Заліщицький аграрний коледж ім. Є Храпливого», ВСП Рівненський коледж НУБіП України, Лубенський фінансово-економічний коледж, ВП НУБіП України «Бережанський агротехнічний коледж». Поділилися своїм досвідом навчання студенти спеціальності “Облік і оподаткування”(бакалаври і магістри).
 
Декан економічного факультету, проф., д.е.н. Діброва А.Д. охарактеризував переваги навчання у НУБіП України, його матеріально-технічну базу, умови навчального процесу в цілому і за спеціальністю «Облік та оподаткування», можливості отримання подвійних дипломів, гарні перспективи  працевлаштування за фахом(практично 100 %  випускників – бакалаврів працевлаштовуються до кінця періоду навчання ).
 
Завідуюча кафедрою статистики та економічного аналізу, д.е.н., проф. Лазаришина І.Д. охарактеризувала кафедру й дисципліни, які викладаються. Відмітила, що викладачі випускової кафедри дають глибокі та актуальні теоретичні знання і вміння та формують всі необхідні для оволодіння фахом компетентності. Зазначила, що кафедрою статистики  та економічного аналізу налагоджено тісну і плідну співпрацю з роботодавцями.
 
Поділилася своїм досвідом і представник наших роботодавців, Директор департаменту фінансового обліку та звітності - Головний бухгалтер АТ ПУМБ Полещук О.О., до речі, випускниця нашого факультету, спеціальності “Облік і оподаткування”. Відмітила високий рівень підготовки на економічному факультеті та за спеціальністю «Облік та оподаткування». Зазначила, що  крім системних фахових знань обов’язково майбутнім обліковцям і аудиторам необхідно гарно знати іноземну мову, що створюватиме додаткові переваги при працевлаштуванні.
 
Досвідом навчання в НУБіП України поділилися студенти, що навчаються за спеціальністю Облік та оподаткування: магістр 1 року навчання Гуржій Поліна, якій вдається поєднувати навчання в університеті та роботу. Далі до нас приєдналася Антоніна Мусій, яка, окрім НУБіП України, навчається у Франції за міжнародною програмою Erasmus+, в м. Лілль. Наших гостей ознайомив із студентським життям в.о. голови студентської організації економічного факультету студент бакалаврату Дмитрик Михайло. Студенти відмітили високий рівень підготовки на економічному факультеті НУБіП України за спеціальністю «Облік та оподаткування» і вважають, що зробили правильний вибір вишу і професії, який дає їм можливості знайти гарну висооплачувану і цікаву роботу.
 
 
Після виступів учасників, відбулася дискусія, абітурієнти цікавилися умовами вступу, заочною формою навчання, вартістю контракту та іншими питаннями.
 
 
 
 
На завершення декан економічного факультету, д.е.н., професор Діброва А.Д., та завідуюча кафедрою статистики та економічного аналізу, д.е.н., професор Лазаришина І.Д. побажали всім учасникам успішно скласти ЗНО та зробити правильний вибір спеціальності для вступу і запросили на навчання до НУБіП України за спеціальністю «Облік та оподаткування».
 
 
Завідуюча кафедри статистики та економічного аналізу,
 д.е.н., професор Лазаришина І.Д.,
відповідальна за профорієнтаційну діяльність кафедри статистики та економічного аналізу,
к.е.н., доцент Богданюк О.В. 

  

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook