Студентські наукові пошуки тривають!

28 квітня 2020 року

 

24 квітня у м. Барселона проходила міжнародна науково – практична конференція «INTEGRACIÓN DE LAS CIENCIAS FUNDAMENTALES Y APLICADAS EN EL PARADIGMA DE LA SOCIEDAD POST-INDUSTRIAL» , яку було схвалено УКРІНТЕІ (державна наукова установа у сфері управління МОН України) та включено до каталогу міжнародних наукових конференцій ACADEMIC RESEARCH INDEX та сертифіковано EURO SCIENCE CERTIFICATION GROUP за науковим стандартом SCC-2000. 

Під науковим керівництвом к.ю.н. асистента кафедри теорії та історії держави і права Сергія Козіна студенти 1 курсу дистанційно прийняли участь в конференції та отримали сертифікат учасника та збірник праць, кожній роботі присвоєно унікальний DOI та проіндексовані в CrossRef, Google Scholar, ORCID, ResearchGate, OpenAIRE та OUCI (Український індекс наукового цитування).

 

 

Найголовніше, що студенти успішно засвоїли вивчений матеріал під час дистанційного навчання та отримали свій перший досвід в написанні та оформленні матеріалів для конференції відповідно до міжнародних стандартів.

 

Сергій Козін,

асистент кафедри теорії

та історії держави і права,

кандидат юридичних наук

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook