Онлайн День відкритих дверей спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування»

27 квітня 2020 року

 

      27 квітня 2020 року відбувся онлайн День відкритих дверей спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування» з використання платформи Zoom. Захід, модератором  якого була завідувач кафедри фінансів Надія Давиденко,  проходив в два етапи: спершу для школярів, а потім для студентів коледжів. До онлайн  Дня відкритих дверей долучилося близько 150 випускників шкіл та коледжів з різних частин України. Зокрема були учні та студенти з Чернігівської, Сумської, Вінницької, Полтавської, Хмельницької, Кіровоградської, Черкаської та Київської областей. 

З вітальним словом до учасників звернувся декан економічного факультету Анатолій Діброва, який наголосив майбутнім абітурієнтам на перевагах навчання на економічному факультеті саме в Національному університеті біоресурсів і природокористування України. Розповів про славетну історію нашого вишу та видатних його випускників. Анатолій Дмитрович акцентував увагу на  тісній співпраці з іншими вузами, зарубіжними партнерами та радою роботодавців університету.

Про особливості цьогорічної вступної компанії, правила прийому до університету, кількість ліцензійних місць на спеціальність «Фінанси, банківська справа та страхування» та кількість бюджетних місць для випускників коледжів розповіла відповідальний секретар приймальної комісії Лариса Коропець. Також, Лариса Анатолівна наголосила, що в цьому році випускники шкіл мають можливість подати лише 5 заяв на бюджет. «Щодо термінів вступної компанії питання залишається відкритим і безпосередньо залежить від терміну закінчення карантину» зазначила вона.

Надія Давиденко розповіла майбутнім абітурієнтам про професію фінансиста, можливості майбутнього працевлаштування, навчання в англомовних групах та цікаве студентське дозвілля. Завершила вона свій виступ словами американського журналіста Сідні Дж. Харрісома, який сказав: «Загальна мета освіти полягає в тому, щоб перетворити дзеркала на вікна» і наголосила, що вища освіта це не мета, а засіб, який допоможе студентам побачити і відкрити десятки і сотні вікон можливостей.

 

З можливостями практичного навчання та стажування  в банківському секторі та страхових компаніях ознайомила майбутніх студентів завідувач кафедри банківської справи та страхування  Любов Худолій.

Директор ННЦ міжнародної діяльності Олександр Лабенко розповів майбутнім абітурієнтам про широкі можливості навчання в провідних ВУЗах світу та стажування за кордоном які відкриває наш університет. Олександр Миколайович детально поясним умови участі, фінансове забезпечення та перспективи, що відкриваються перед учасниками таких програм.

На завершення зустрічі майбутні абітурієнти мали можливість поставити запитання, які їх цікавлять! Зокрема, щодо можливості навчання на військовій кафедрі? Які терміни вступної компанії 2020 року? Як організовується навчання в англомовних групах? Яка вартість навчання і проживання в гуртожитку? І ще багато інших цікавих та актуальних питань, на які вони отримали вичерпні відповіді.

 

                                 

 

І на завершення, Надія Миколаївна побажала всім успіхів та високих балів при здачі ЗНО, а також висловила сподівання зустрітися з майбутніми абітурієнтами 1 вересня в стінах нашого університету.

  

 

 

Зоя Тітенко,

старший викладач кафедри фінансів

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook