Представлено рукопис навчального посібника «Правове забезпечення управлінського рішення»

27 квітня 2020 року

 

 Представлено рукопис навчального посібника   

  «Правове забезпечення управлінського рішення»

 27 квітня 2020 року відбулася науково - методична рада юридичного факультету.  На засіданні було представлено рукопис навчального посібника «Правове забезпечення управлінського рішення» розробленого колективом науковців кафедри адміністративного та фінансового права у складі к.ю.н., доц., доцента  Артеменко О.В., асистентів кафедри адміністративного та фінансового права НУБіП України Гбур Л.В. та Стасюк Н.А.

 


   Даний посібник розроблений для забезпечення викладання навчальної дисципліни «Правове забезпечення управлінського рішення» яка викладається для студентів-магістрів факультету Харчових технологій та управління якістю продукції АПК.
   Впевненні, що запропонований навчальний посібник стане складовою, теоретичних основ прийняття управлінських рішень. Після опанування матеріалу студенти матимуть уявлення про сутність управлінського рішення та системного аналізу як методу ухвалення та обґрунтування рішень, етапи ухвалення і виконання рішень, програмно-цільове управління; засвоєння сучасних правових механізмів щодо реалізації управлінської діяльності; оволодіння законодавчою базою, яка забезпечує правовий контекст прийняття управлінських рішень.
 

 

Кафедра адміністративного та фінансового права

к.ю.н., доц., доцент Артеменко О.В

асистентка Гбур Л.В.

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook