Продуктивно та цікаво пройшло дистанційне засідання кафедри землевпорядного проектування

27 квітня 2020 року
кафедра землевпорядного проектування

     27 квітня відбулось чергове засідання кафедри землевпорядного проектування у форматі онлайн-конференції з використанням платформи Zoom.
   На порядок денний було винесено питання навчального навантаження на наступний 2020-2021 навчальний рік. З метою реалізації кадрової політики університету у 2020 році обговорили проект штатного розпису кафедри землевпорядного проектування з урахуванням наявних планів педагогічного навантаження.

    Також одним із головних питань було розглянуто підготовку до захисту магістерських робіт здобувачів вищої освіти освітньо-професійної програми підготовки фахівців ОС «Магістр» за спеціальністю 193 «Геодезія та землеустрій» заочної форми навчання кафедри землевпорядного проектування. Відомо, що захисти відбудуться з 05.05.2020 р. по 08.05.2020 р. на відкритому засіданні ЕК у дистанційній формі за допомогою електронного ресурсу Cisco Webex Meetings. Завідувач кафедри Андрій Мартин наголосив керівникам магістерських робіт на необхідність  виконання всіх вимог індивідуального навчального плану, проходження перевірки на наявність плагіату у магістерській роботі та попереднього захисту на кафедрі. Проконтролювати, щоб студенти надіслали на електронну пошту [email protected] заархівований файл з необхідними документами (електронну версію магістерської роботи, електронну версію відгуку керівника магістерської роботи, підписану керівником, електронну версію рецензії на магістерську роботу спеціаліста відповідної кваліфікації, підписану рецензентом).

     Доцент Оксана Кустовська повідомила про заплановану 7 квітня відкриту лекцію з дисципліни Інженерна інфраструктура територій та підготовку до неї.

     Колеги поділились цікавим досвідом налагодження комунікації зі студентами, напрямами науково-дослідної діяльності і організації навчального процесу.
     Усі зазначили, що і студенти і викладачі чекають закінчення карантинних заходів і повернення до очного навчання! Будьмо здорові!

Доцент кафедри землевпорядного проектування Людмила Гунько
 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook