ІІ АТЕСТАЦІЯ МАГІСТРІВ НА ОНЛАЙН ЗАСІДАННІ КАФЕДРИ СТАТИСТИКИ ТА ЕКОНОМІЧНОГО АНАЛІЗУ

24 квітня 2020 року

24 квітня 2020 року відбулося чергове засідання кафедри статистики та економічного аналізу у форматі онлайн з використанням сервісу Cisco Webex.

На порядку денному – атестація магістрів на основі виконання ними індивідуальних навчальних планів, підготовка до Дня відкритих дверей в онлайн форматі, підготовка до літньої заліково-екзаменаційної сесії та стан підготовки до захисту бакалаврських робіт, різне.

 

Засідання розпочала завідувачка кафедри статистики та економічного аналізу Інна Лазаришина. На засідання були запрошені окрім членів кафедри також магістри спеціальності «Облік і оподаткування» магістерської програми «Стратегічний облік та бізнес-соціальна аналітика», які прозвітували про виконання ними індивідуальних навчальних планів, стан виконання магістерських робіт та участь в науково-практичних конференціях, написання та публікація тез та статей. На основі даного звіту було прийнято рішення атестувати усіх 22 студентів та посилити роботу щодо написання дипломних.

 

Наступним питанням було проведення Дня відкритих дверей в дистанційному режимі. Було обговорено онлайн платформу для проведення, а саме Zoom, час та інші організаційні питання.

 

Далі мова йшла про організацію та підсумки дистанційного виконання обсягів навчальної роботи згідно з розкладом занять відповідно до Наказу № 268 від 19.03.2020р. Доцент Тетяна Собченко проінформувала про постійний контроль за відвідуваністю студентами навчального порталу НУБіП та виконання ними завдань, стан розробки курсів на порталі Elearn. Завідувачка наголосила на необхідності завершення підготовки навчальних курсів до початку сесії та розробку питань для проведення іспитів, які відбудуться в онлайн-режимі.

Разом із керівниками бакалаврських робіт було обговорено стан готовності випускних робіт  студентів ОС «Бакалавр» спеціальності 071 «Облік і оподаткування». Було обговорено питання щодо перевірки на плагіат та можливості для проведення їх онлайн захисту.

 Також було розглянуто питання про розподіл педагогічного навантаження, оновлення та підготовку робочих програм та навчально-методичних комплексів, робочих зошитів, лекцій, відеолекцій та інших навчально-методичних матеріалів на 2020-2021 навчальний рік.

 

 

 

Леся Воляк

к.е.н, старший викладач

кафедри статистики та економічного аналізу

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook