Підсумки Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з спеціальності «Охорона праці»

26 квітня 2020 року

17 квітня 2019 року в Харківському національному автомобільно-дорожньому університеті було визначено переможців Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Цивільна безпека («Охорона праці»). За результатами першого етапу ІІ туру на підставі рецензування наукових робіт учасників галузева конкурсна комісія нагородила дипломами І-го, ІІ-го і ІІІ-го ступенів студентів, наукові роботи яких зайняли високі місця у рейтинговому списку наукових робіт.

Загалом на конкурс надійшло 104 наукові студентські роботи, які отримали від рецензентів бали у діапазоні від 95,5 до 16 з можливих 100 балів. Участь у конкурсі взяли представники понад 60 університетів України

Від студентів механіко-технологічного факультету НУБіП України на конкурс надійшло три наукові роботи переможців І-го етапу конкурсу: Бобка В.Ф., Поліщука В.А., Перетятька В.Р., Швидуна О.В. та Уманського М.О.

Наукова робота студента магістратури механіко-технологічного факультету НУБіП України Уманського Михайла Олексійовича на тему «Небезпеки на підприємствах зберігання зерна» набрала 81,5 бал зі 100 можливих і посіла у рейтингу високе 12 місце. Уманського Михайла Олексійовича нагороджено дипломом ІІ-го ступеню.

Роботу було виконано під керівництвом завідувача кафедри охорони праці та інженерії середовища НУБіП України Войналовича Олександра Володимировича.

Вітаємо Уманського Михайла Олексійовича з відзнакою.

 

 

доц. М. Мотрич

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook