ВІТАЄМО З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ ПРОФЕСОРА КЛІХ ЛАРИСУ ВОЛОДИМИРІВНУ!

26 квітня 2020 року

Щиро вітаємо з Днем Народження доктора педагогічних наук, професора, начальника навчально-методичного відділу Національного університету біоресурсів і природокористування України, професора кафедри біохімії і фізіології тварин
ім. акад. М. Ф. Гулого
КЛІХ ЛАРИСУ ВОЛОДИМИРІВНУ!

 

Вельмишановна Ларисо Володимирівно!

У ці прекрасні весняні дні ми надзвичайно раді висловити Вам нашу глибоку повагу та гордість із того, що можемо працювати поряд з такою чудовою людиною. Немає потреби перелічувати зараз заслужені академічні регалії знаного біохіміка, педагога, організатора освіти – їх усі прекрасно знають. Найголовніше ж те, що Ви - мудрий Вчитель і цілісна, чуйна, комунікабельна, дотепна й творча Особистість, яку впродовж багатьох років поважають і за порадами якої звертаються в наукових та освітніх колах! Ви, пані Ларисо, - щира, добра, людяна, чесна, залюблена в мудрість особистість, варта глибокої поваги і популяризації її ідей! Ми знаємо і високо цінуємо Вас також як талановиту художницю, котра своїми чудовими картинами із життя надає позитиву та покращує настрій усіх, хто ними любується.

То ж дозвольте побажати Вам виконання всіх бажань. Нехай збудуться всі мрії! Нехай успіх, радість і натхнення стануть постійними супутниками. Нехай голова крутиться лише від надлишку енергії і щастя. Бажаємо, щоб Вас завжди оточували радісні і щирі посмішки рідних. 

 

Усіх земних благ Вам, якими Всевишній може нагородити жінку: здоров’я та краси, щастя і радості, взаємної любові і відданої дружби, людського тепла і внутрішньої гармонії, невичерпного терпіння і жіночої мудрості, неймовірних відчуттів душевного польоту і найпрекрасніших фантазій, творчого натхнення та величних успіхів у всіх починаннях! Ще, звичайно ж, хочеться побажати, щоб Ви завжди залишалися такою неповторною і чарівною. 

 

З Днем Народження!

 

Від імені колективу кафедри біохімії і фізіології тварин
ім. акад. М. Ф. Гулого завідувач, професор
Віктор Томчук

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook