Індивідуальне онлайн-консультування учнів-членів Малої академії наук України та їх наукових керівників

24 квітня 2020 року

 24 квітня 2020 року відповідно до Програми навчально-тренувальних зборів, організатором та дистанційним модератором яких є Київський обласний комунальний позашкільний навчальний заклад «Мала академія наук учнівської молоді», відбулося індивідуальне онлайн-консультування переможців ІІ (обласного) етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України з питань постерного захисту дослідницьких проєктів у кожному науковому відділенні засобами хмарного середовища Zoom. На запрошення Олени Григоренко, завідувачки методичного відділу КОКПНЗ «Мала академія наук учнівської молоді», модератором індивідуального онлайн-консультування була Інна Грабовська, завідувачка кафедри англійської мови для технічних та агробіологічних спеціальностей.

Учні-члени МАН представили попередні версії простерних презентацій своїх наукових досліджень. Інна Грабовська надала індивідуальні консультації та практичні поради щодо структурних елементів вдалого вертикального постера, тексту тез у постері та дизайну постера. Увагу учнів та їх наукових консультантів було акцентовано на представленні стадій методології дослідження у вигляді діаграм та блок-схем, апробації результатів дослідження на науково-практичних конференціях, застосуванні методу кількісного аналізу та практичному значенні отриманих результатів дослідження. Молоді науковці отримали запрошення на навчання в НУБіП України, а також взяти участь у науково-практичних інтернет-конференціях та онлайн-семінарах Університету.

Індивідуальні онлайн-консультування тривають. Бажаємо молодим науковцям та їх науковим керівникам здоров’я, успіхів та достойно представити результати наукових досліджень на науковій конференції. Сподіваємося, що практичні поради стануть у нагоді.

Катерина Якушко,

старший викладач кафедри

англійської мови для технічних

та агробіологічних спеціальностей

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook