Засідання кафедри агрохімії та якості продукції рослинництва ім. О.І. Душечкіна on-line

23 квітня 2020 року

     Відбулося засідання кафедри агрохімії та якості продукції рослинництва ім. О.І. Душечкіна у on-line режимі, на якому співробітники обговорили нагальні питання життєдіяльності структурного підрозділу і навчального процесу.

     Особливу увагу приділили дистанційному навчанню студентів, організації модульного контролю, роботі із студентами випускових курсів щодо підготовки дипломних робіт. Обговорили можливості щодо організації і забезпечення сесії on-line. Приділили увагу необхідності організації і забезпечення проведення польових робіт за темами дипломних проектів студентів, що виявили бажання працювати із кафедрою, особливу увагу приділити магістрам освітньої програми «Агрохімсервіс у прецизійному агровиробництві», адже їхні роботи є новими і специфічними.
Проаналізували проект педагогічного навантаження кафедри, ризики і проблемні питання, результати І етепу олімпіади щодо вступників та ще багато поточних питань.
      Як і раніше колектив кафедри дотримується чіткої лінії активної роботи у різних напрямках діяльності незалежно від карантинних умов у країні і якомога кращого виконання різного роду завдань.

Надія Бордюжа,
секретар кафедри

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook