Відбулася онлайн-трансляція літературного вечора "Поезія - це завжди неповторність..."

23 квітня 2020 року

Карантин - це не привід стримувати культурний розвиток студентів! Саме з таким гаслом літературна студія "Фенікс" почала агітацію для проведення літературного вечора. Оскільки зараз немає можливості зібрати усіх разом у великій аудиторії, то було вирішено провести онлайн-трансляцію літературного вечора "Поезія - це завжди неповторність..." (Від романтизму до сьогодення) на платформі Zoom.

Літературний вечір складався з двох частин: декламування віршів видатних поетів, починаючи з ХVI століття, та віршів власного написання. Загалом за онлайн-трансляцію було процитовано понад чотирнадцять відомих письменників, зокрема Вільяма Шекспіра, Роберта Бернса, Джорджа Байрона, Івана Франко, Олександра Олеся, Ліну Костенко та інших. Були наведені також цікаві факти із життя кожного поета, а уся трансляція супроводжувалася відповідною презентацією. Окрім того, студентами було продекламовано сімнадцять віршів власного написання. Так, студент 1 курсу факультету ветеринарної медицини Ющак Максим зачитав вірш під назвою "Trembling of the soul", Гальмакова Ксенія – вірш "Не забывай", а студентка третього курсу Фахового економічного коледжу ДВНЗ «КНЕУ ім. В. Гетьмана» Кожевнікова Єлизавета – вірш "Полум'я ночі". Також авторські твори зачитали: Рудаков Євгеній, Гальмакова Ксенія, Тіторчук Владислав, Філіпець Єлизавета, Красновид Ольга та Медовкіна Вікторія. Усі учасники онлайн-трансляції отримали іменні сертифікати від керівника літераторної студії "Фенікс" Красновид Ольги, які також були затверджені головою студентської організації факультету ветеринарної медицини Сизоненко Анастасією.

Також після закінчення трансляції було проведено обговорення щодо проблеми сучасної української та світової поезії у час інформаційної ери, а також становлення молодого поета під впливом стандартів сучасності.
Літературна студія «Фенікс» висловлює щиру подяку усім учасникам та вільним слухачам онлайн-трансляції. А також голові медіасектору Тюфановій Іванні. Бажаємо творчої наснаги і нових звершень!

Керівник літературної студії "Фенікс" Красновид Ольга

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook