На кафедрі землевпорядного проектування продовжується дистанційне навчання

17 квітня 2020 року
кафедра землевпорядного проектування

     Кафедра землевпорядного проектування активно використовує всі методи дистанційного навчання та контролю, направляє роботу студентів на виконання усіх завдань, передбачених навчальними програмами та попередньо складеними планами.
     Традиційно щовівторка, в онлайн форматі, збираються студенти 3 курсу та 1 курсу 3 групи на лекцію з дисципліни «Землеустрій». Цього разу було розглянуто тему : «Землеустрій при управлінні відходами». Завідувач кафедри Мартин Андрій розглянув проблеми управління відходами в Україні та особливості відведення земельних ділянок під полігони твердих побутових відходів.

 

     Доцент кафедри Кустовська Оксана проводить заняття з дисципліни «Інженерна інфраструктура територій» для студентів ІІ курсу факультету землевпорядкування використовуючи хмарний сервіс для онлайн навчання Zoom, платформу Elearn: https://elearn.nubip.edu.ua/course/view.php?id=1932, електронну пошту та всі доступні соціальні мережі для спілкування. Зокрема, традиційно (за розкладом занять) на цьому тижні в четвер (16 квітня) та п’ятницю (17 квітня).


     

     Лабораторна робота була насичена, тому, що крім нової теми «Встановлення форм водозбору, осередків ерозії, елементів будови та стадій розвитку ярів при трасуванні інженерних комунікацій, а також використання даних класифікацій при проектних роботах» обговорювалися традиційно і попередні, щоб найефективніше вивчити й виконати лабораторну роботу, а також найоптимальніше оцінити роботу студента.

 

  

    Переважна більшість студентів відповідально підходять до дистанційного навчання, щоденно завантажуючи на перевірку свої самостійно виконані завдання. Але хочеться також наголосити та тому, що студентство жаліється на брак аудиторних занять та спілкування «наживо», постійно йдуть прохання скоротити завдання у зв’язку з дистанційним навчанням чи перенесенням деяких практичних занять на період практики чи після карантину.
     Наступні заняття – за розкладом − лекція планується у четвер (23 квітня 2020р. о 10.00год.), лабораторні заняття: для ІІ курсу 1 групи - 23 квітня в 11.30 для ІІ курсу 2 групи – 24 квітня о 10.00 в Zoom (запрошення розміщені в студентських групах в Telegram та на сторінці кафедри).
     Оперативне інформування студентів про завдання з дисциплін здійснюється на сайті кафедри, Фейсбук-групі, а також у студентських групах Viber.

Доцент кафедри землевпорядного проектування Оксана Кустовська
 

 

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook