ОНЛАЙН ВИХОВНА ГОДИНА З БІОТЕХНОЛОГАМИ

17 квітня 2020 року

             Зі студентами 3 курсу спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія»  проводиться дистанційно не лише навчання, але і виховна робота.

На сьогоднішній виховній годині, наставник доцент Лобова Оксана Володимирівна обговорила зі студентами результати проміжної атестації та проблеми, які виникають при дистанційному навчанні.

Крім того, наставник звернула увагу на те, що, можливо, заліково-екзаментаційна сесія також буде проведена дистанційно.  Тому дуже важливо, щоб студенти вчасно виконували  завдання  з вивчення дисциплін, які передбачені навчальним планом для третього року навчання. Оксана Володимирівна наголосила, що з її сторони відбувається неперервний зв'язок із викладачами, які забезпечують викладання дисциплін на курсі, а також сама здійснює постійний контроль за навчанням та станом здоров’я своїх студентів в період карантину.

 

 

Cтуденти з розумінням ставляться до ситуації, в якій сьогодні перебуває країна і світ. Оксана Володимирівна наголосила на дотриманні умов карантину та побажала всім здоровя і витримки.

 

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook