ДИСТАНЦІЙНЕ НАВЧАННЯ, ЯК Є: СТУДЕНТИ 2 КУРСУ 9 ГРУПИ СКОРОЧЕНОГО ТЕРМІНУ НАВЧАННЯ ПРОХОДЯТЬ ЗАНЯТТЯ З ОПЕРАТИВНОЇ ХІРУРГІЇ ДИСТАНЦІЙНО

16 квітня 2020, 15:30

Студенти 9 групи 2 курсу скороченого терміну навчання факультету ветеринарної медицини вже 3 тиждень карантину вдома дистанційно проходять заняття з дисципліни оперативна хірургія з основами топографічної анатомії та анестезіології. Вони активно відвідують електронну навчальну платформу «еlearn» https://elearn.nubip.edu.ua/, спілкуються з викладачами в он-лайн і виконують всі завдання, які ставляться навчальною програмою і викладачами перед ними.

Уже успішно зданий перший модуль. В досягнені відмінних результатів з оперативної хірургії студентам допомагають достатня кількість лекційних, відео-матеріалів, лабораторних і практичних занятть та тестових завданнь, що знаходяться в електроному вигляді на навчальних площадках. Все це сприяє якісному та вчасному засвоєнню матеріалу.


Викладачі кафедри хірургії і патофізіології ім. акад. І.О. Поваженка також здійнюють зв'язок зі студентами використовуючи Viber, Telegram, розсилку матеріалів електронною поштою або їх розміщення на Google-дисках.

Павло Солонін

 
 

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook