Продовження досліджень під час пандемії. Можливості віддаленого доступу до Web of Science.

17 квітня 2020 року

Вам, також як багатьом, довелося працювати з дому? Незважаючи на це ваші дослідження повинні тривати. У вас є можливість отримати віддалений доступ до Web of Science, InCites і JCR в разі, якщо у вашій організації підписалися на ці ресурси.

Є три основні способи використання наших систем віддалено:

1. Якщо у вас вже є аккаунт в Web of Science / InCites, який ви створили з внутрішньої мережі вашої організації, ви зможете зайти в систему за наступним посиланням: http://roaming.webofscience.com.
У разі, якщо ви не користувалися існуючий обліковий запис віддалено протягом півроку, термін дії вашого пароль закінчився. Зв'яжіться з нами за допомогою цієї форми, щоб відновити доступ. Якщо у вас все ще є можливість відвідувати вашу організацію, обов'язково створіть акаунт для віддаленого доступу - як це зробити розказано в цьому відео.

2. Можливо, у вашій організації є сервіс підключення до внутрішньої мережі за допомогою VPN. Уточніть про цю можливість у технічних фахівців організації. У разі підключення через VPN ви зможете користуватися Web of Science так само, як і перебуваючи всередині мережі установи.

3. Також можливо у вашій організації є підключена послуга єдиного входу, така як, наприклад, OpenAthens або Shibboleth, що надають доступ до всіх електронних ресурсів організації за єдиним логіном та паролем для входу. В даному випадку у вас також є можливість отримати доступ до бази даних Web of Science віддалено.

Уточніть про наявність даної функції у технічних фахівців вашої організації. Якщо така можливість існує - підключити доступ до Web of Science ваші фахівці зможуть, заповнивши наступну форму: http://ips.clarivate.com//info/shibbolethsetup/. 

Якщо у вас з'являться додаткові питання, будь ласка, зв'яжіться з нами, використовуючи цю форму.

Джерело.

Підготував проф. В. Трокоз

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook