Онлайн засідання кафедри інформаційних систем і технологій

2 квітня 2020, 16:43

Відбулось онлайн засідання кафедри інформаційних систем і технологій. Завдяки використанню платформи Webex у режимі відео конференції у засіданні взяли участь всі викладачі кафедри.

На засіданні були розглянуті питання організації дистанційного навчання в умовах карантину, підготовки до проведення у режимі онлайн наукової конференції «Глобальні та регіональні проблеми інформатизації в суспільстві і природокористуванні 2020», розвитку госпрозрахункової діяльності викладачів кафедри.

З питань порядку денного виступили завідувач кафедри М.З. Швиденко, декан факультету інформаційних технологій, професор кафедри О.Г. Глазунова, керівник центру дистанційних технологій навчання, доцент кафедри М.В. Мокрієв. Обговорення актуальних питань, до якого долучились майже всі викладачі, показало, що кафедра докладає чимало зусиль для впровадження нової парадигми навчання.

 

 

За підсумками засідання кафедри інформаційних систем і технологій було наголошено на об’єктивній необхідності застосування всіма без виключення викладачами сучасних технологій дистанційного навчання для ефективного ведення навчального процесу та наукових досліджень і комунікацій, а також максимально активізувати роботу з пошуку шляхів посилення госпрозрахункової діяльності кафедри.

 

Михайло Швиденко, завідувач кафедри
 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook