Цьогоріч методи оцінювання змінилися з початком нової ери: дистанційного навчання.

14 квітня 2020 року

Цьогоріч методи оцінювання змінилися з початком нової ери: дистанційного навчання. 

   Іспити та заліки є підсумком роботи студента упродовж семестру. Цьогоріч методи оцінювання змінилися з початком нової ери: дистанційного навчання. Студенти-бакалаври юридичного факультету вперше в історії НУБіП здають повністю всю сесію через систему elearn. Це «Ноу-хау» веде за собою багато змін та покращень в сфері дистанційної роботи: для випускників відкривається багато нових програм та можливостей самостійно закріплювати свої знання та навички, адже тепер вони повністю розраховують лише на себе. Викладачі спрямовують всі зусилля для заохочення бакалаврів та з повагою відносяться до результатів роботи.


   У пятницю, 10 квітня, через додаток Webex студенти групи ПРАВ-1603, юридичного факультету НУБіП України мали можливість поспілкуватися щодо заліку з Кримінології з викладачем, асистентом кафедри адміністративного та фінансового права, Гбур Люсею Володимирівною. Конференція у програмі виявилась досить зручною та інформативною для студентів. Кожен з них мав можливість в присутності своєї групи обговорити питання щодо навчальної роботи. Також студенти спілкувалися і щодо самого заліку, який відбувався у вигляді 30 тестів на навчально-інформаційному порталі: https://elearn.nubip.edu.ua/mod/quiz/view.php?id=134850 .
   Після віртуальної конференції, студенти поділилися своїми враженнями.
Ірина Пінчук: «Під час захисту написаного заліку, викладачем були поставлені лаконічні питання, що акцентувало мою увагу на важливих теоретичних аспектах кримінології, на яких грунтується діяльність криміналіста, та водночас дало змогу надати правильні відповіді, і як наслідок отримати позитивний результат».
Ольга Довга: «Хочу выразить благодарность нашему преподавателю Люсе Владимировне за багаж знаний, навыки и опыт. Спасибо за поддержку на экзамене и за то, что верили в нас».
Назар Ковальчук: «Залік з кримінології - це був перший онлайн-залік, який у нас відбувся. Враження, доволі позитивні, все пройшло без проблем, результатом повністю задоволений.».
Влад Бондаренко: «Сподобалося що Люся Володимирівна з відповідальністю віднеслася до онлайн-навчання, всім приділила увагу, з усіма звязалась».
Яна Сахарук : «Так як це наша перша сесія дистанційно, було дуже важко, але позитивний напрям Люсі Володимирівни був відчутним, за що їй дякую. Викладач максимально чітко формулювала питання».
Каріна Ільченко: «Залік з кримінології було проведено на належному науково-методичному рівні. Дякуємо за організованість та відповідальність викладачів, а також за їх майстерність у роботі із студентами».

 
 
 
Асистента кафедри
адміністративного та фінансового права,
Люся Гбур

 


 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook