Звіт старшого викладача А.М. Біліченко щодо організації та проведення дистанційного навчання студентів під час карантину

15 квітня 2020, 14:03

Триває карантин, і триває навчання студентів бакалаврату дистанційно. Так, на платформі ZOOM студенти 1 курсу спеціальності «Лісове господарство» опрацьовують навчальний матеріал професійного спрямування за профільним підручником «Forestry» (скріншот 1).

Скріншот 1

Зокрема, вивчення теми «Cuts and Notches» передбачало роботу з відповідною лексикою (див. скріншот 2), виконання вправ з підручника (скріншоти 3-4), перегляд презентації (скріншот 5) та відео (скріншоти 6-9).

Скріншот 2

Скріншоти 3-4

Скріншот 5

Скріншоти 6-9

Зі студентами-агрономами (4 курс, 5, 3, 1 групи) дистанційні заняття тривають також із використанням платформи ZOOM, ведеться підготовка до складання ЄВІ з англійської мови (використовуються підручник, робочий зошит Compact B2 і тестові зошити з відповідними текстами і завданнями).

Студенти-біотехнологи 1 курсу 1 групи теж активно працюють під час карантину, про що свідчать оперативно виконані ними завдання та творчі роботи, надіслані у Viber.

Старший викладач кафедри англійської мови

для технічних та агробіологічних спеціальностей

А.М. Біліченко

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook