Вадим Мороз – призер II етапу Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Управління спортивно-оздоровчою діяльністю»

14 квітня 2020 року

 

 

     8 квітня 2020 року згідно з наказом Міністерства освіти і науки України на базі Національного університету кораблебудування імені адмірала Макарова був запланований ІІ етап Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузей знань і спеціальностей у 2019-2020 навчальному році зі спеціалізації «Управління спортивно-оздоровчою діяльністю». На початок I етапу було подано 56 студентських наукових робіт, авторами яких стали 80 здобувачів вищої освіти.

     Однак, відповідно до рішення Кабінету Міністрів України щодо запровадження карантину для всіх типів закладів освіти незалежно від форм власності і сфери управління, листа Міністерства освіти і науки України від 11.03.2020 № 1/9-154 та листа Державної наукової установи «Інституту модернізації змісту освіти» від 12.03.2020 №22.1/10-713 підбиття підсумків Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт «Управління спортивно-оздоровчою діяльністю» у 2019-2020 н.р. відбулося за результатами першого етапу II туру.

     Національний університет біоресурсів і природокористування України представляв Вадим Мороз, студент 2 курсу, 2 групи спеціальності «Туризм» з темою «Водний туризм в Україні на сучасному етапі як напрям сталого розвитку» (науковий керівник – доцент кафедри туристичного та готельно-ресторанного бізнесу і консалтингу ННІ неперервної освіти і туризму Ірина Кудінова).

     За результатами рецензування та перевірки на плагіат, наукова робота Вадима Мороза була відзначена дипломом III ступеня, а науковий керівник Ірина Кудінова відзначена Подякою за керівництво науковою роботою переможця II туру.

     Вітаємо переможця конкурсу Вадима Мороза та її наукового керівника, доцента Ірину Кудінову з цим успіхом і бажаємо Вадиму успіхів на шляху до самореалізації і професійного визнання, а керівнику творчої наснаги та талановитих студентів.

Вікторія Самсонова,
доцент кафедри туристичного 
та готельно-ресторанного бізнесу і консалтингу

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook