Триває дистанційне навчання студентів спеціальностей "Туризм" та "Готельно-ресторанна справа"

10 квітня 2020 року

 

 

В умовах пандемії коронавірусу, що спідкала увесь світ, під час дистанційного навчання студенти другого курсу спеціальності «Туризм» НУБіП України продовжують вивчення дисципліни «Музеєзнавство» через навчальний портал Еlearn. Вони мають змогу переглянути лекційний матеріал як у текстовому форматі, так і презентаційному; ознайомитися із дотичною інформацією у мережі Інтернет через гіперпосилання, а також готуватися до тестового контролю із першого модуля.

 


Варто відмітити, що активність студенти проявляють не лише у момент фактичного часу аудиторного заняття, але часто й поза ним. Зворотній зв'язок проявляється, зокрема, і через здачу самостійних творчих завдань. Одним із видів роботи під час вивчення дисципліни є відвідування музеїв у місті Києві та виконання відповідних завдань, але наразі зробити це неможливо. Проте, не було би «щастя», та нещастя допомогло, на превеликий жаль. У ситуації, що склалася, з’явилася можливість вийти за рамки Києва й України, оскільки провідні музеї світу запропонували віртуальні екскурсії по своїм залам. Безперечно, це є гарною нагодою скористатися такою пропозицією, але … виконання завдання щодо характеристики експозиційного фонду музеїв залишається у силі.

А от студенти першого курсу спеціальності «Готельно-ресторанна справа» продовжують дистанційно вивчення дисципліни «Історія української культури». Завдяки навчальному порталу Еlearn вони знайомлять із теоретичним матеріалом та його візуалізацією, мають змогу розширити свої знання з курсу шляхом перегляду додаткового матеріалу з мережі Інтернет, що пропонує ресурс гіперпосилання, виконують творчі завдання та готуються до підсумкової модульної роботи.

 

Людмила Лановюк,
доцент кафедри міжнародних
відносин і суспільних наук
Олександра Хрещенко, Ірина Дранко,
студентки 2 курсу ННІ НО і туризму спеціальності «Туризм»

 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook