Триває навчання в режимі online

12 квітня 2020 року

Викладачі кафедри економіки підприємства сьогодні не припиняють якісно забезпечувати освітній процес, відслідковувати та організовувати дистанційну роботу і тримати на контролі рівень засвоєння матеріалу студентами. Дистанційне навчання стало для всіх учасників навчального процесу перевіркою на швидкість реагування на сучасні виклики, гнучкість та ефективність дій у незвичних для них умовах, а також на вміння працювати з  використанням сучасних освітніх онлайн-платформ. Основою ефективного дистанційного навчання є самоорганізація студентів, бажання вчитися, не зважаючи ні на що.

Доцент кафедри економіки підприємства ім. проф. І.Н. Романенка Олена Чередніченко проводить лекційні і практичні заняття з дисципліни "Економіка сільського господарства» зі студентами 3 курсу спеціальності «Облік і аудит» згідно розкладу. Так нещодавно за допомогою онлайн-сервісу Zoom була розглянута тема: «Економіка виробництва картоплі та овочів».

При використанні сучасних онлайн платформ студенти мають змогу спілкуватися з викладачем, задавати питання, коментувати матеріал. Вони дуже активні на таких заняттях, іноді пара триває довше, ніж під час звичайного режиму навчання. Також були розглянуті питання щодо виконання робіт при використанні електронного навчального курсу даної дисципліни на платформі Elearn. 

 

Студенти вкотре відзначили, що в умовах карантину зрозуміли, як добре, коли всі здорові, як приємно ходити до університету та спілкуватися з друзями, як чудово чути гарні новини!

 

Здоров’я всім! Використаємо період карантину максимально з користю! 

 

Анна Якимовська,

асистент кафедри

економіки підприємства ім. проф. Романенка І.Н.

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook