Фаховий науковий журнал категорії Б запрошує до співробітництва - журнал «Нові технології в будівництві»

10 квітня 2020 року
м. Київ

 

 

 

логотип

Фаховий науковий журнал запрошує до співробітництва!


Науковий журнал «Нові технології в будівництві» (категорія Б) заснований у січні 2001 року Академією будівництва України, ДП «Науково-дослідний інститут будівельного виробництва» та Київським національним університетом будівництва і архітектури.

На підставі Наказу МОН України від 17.03.2020 № 409 (додаток 1) науковий журнал «Нові технології в будівництві» внесений до Переліку наукових фахових видань України (категорія Бу галузі технічних наук (спеціальності 191 «Архітектура та містобудування», 192 «Будівництво та цивільна інженерія»).

У журналі публікуються наукові статті з проблем новітніх технологій у будівельному виробництві. Тематична спрямованість журналу передбачає широке охоплення всіх сучасних проблем в області технології будівництва та будівельного виробництва.

Для публікації статті у науковому журналі «Нові технології в будівництві» № 37, 2020 необхідно до 30 квітня 2020 року (включно) заповнити електронну довідку про автора та надіслати електронною поштою до редакції такі матеріали: статтю, оформлену за вимогами, та відскановану квитанцію про сплату вартості публікації.
Реквізити для сплати публікаційного внеску надаються після отримання підтвердження від редколегії про прийняття статті до друку.
Прохання називати файли за прізвищем автора.

Авторські примірники наукового журналу будуть направлені на поштові адреси, вказані в інформаційних довідках, рекомендованим листом після 30 червня 2020 року.

Для перегляду додаткової інформації про журнал, Ви можете завітати на сайт, а також завантажити інформаційний буклет.

Завантажити інформаційний буклет

 


 

Контакти редакції видання:
Адреса: пр. В. Лобановського, 51, м. Київ, МСП, 03110
Контактний телефон: +38 (066) 642 61 92
Електронна адреса: [email protected].ua

 

Іван Роговський

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook