Карантин навчанню не завада!!

10 квітня 2020, 20:59

    Я, Лисенко Орина Андріївна, студентка 4 курсу 1 групи факультету Тваринництва та водних біоресурсів на період карантину знаходжуся на своїй малій батьківщині – в селі Нива Трудова Апостолівського району Дніпропетровської області. На нашій рідній землі знаходиться свинокомплекс ТОВ «СТРОНГ ІНВЕСТ» на якому влітку відбулася моя виробнича практика. Також наше село славиться продукцією комбікормового заводу, яка продається і в Україні, і за кордон.

      До дистанційного режиму навчання адаптувалася поетапно. Спочатку було важко вибудувати правильний режим роботи в навчальному порталі університету. Але, зваживши свої внутрішні навички і карантинний режим, побудувала зручний для мене спосіб навчання дистанційно.

    Дуже вдячна викладачам своєї спеціальності за продумані завдання, рекомендації щодо дистанційного опрацювання навчального матеріалу. Якщо в мене і виникають певні питання з тем, то, звертаючись до довідкових матеріалів практичних і лабораторних робіт, знаходжу відповіді. Думаю, що дистанційне навчання, дякуючи продуманим формам роботи викладачами, буде на достатньому рівні.

    Я дистанційно навчаюся, опираючись на свої вміння самостійного опрацювання матеріалу і режим дня. Мені набагато простіше виконувати роботи і вивчати матеріал не щоденно, а 1 раз у 2 дні. Зате коли я дистанційно навчаюся, то в день можу вчитися з ранку до вечора ( з перекусами і чаєм).

    Готуватись до олімпіади не маю фізичних сил, адже я завантажена дистанційним навчанням. Спортивні вправи виконую лише вдома, адже карантинний режим забороняє вихід в місця масового скупчення. Але саме спорт допомагає розвантажити думки . Книги читати люблю, і пандемія – не перешкода.

Розмову провів
доцент кафедри годівлі тварин та
технології кормів ім. П.Д. Пшеничного
Уманець Дмитро Петрович
 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook