Звіт старшого викладача Я.В.Бут про результати дистанційного навчання студентів

10 квітня 2020 року

 Незважаючи на непрості умови під час карантину, навчання студентів НУБіП України продовжується дистанційно і має свої позитивні сторони: більше часу можна присвятити самопідготовці, саморозвитку, спробувати самостійно розібратися з граматичними правилами,  віднайти правильний літературний переклад тексту. У випадку, коли це зробити складно – викладач завжди поряд (за допомогою Viber, електронної пошти, телефону дасть пораду та роз’яснить незрозумілі моменти)…

За цей період дистанційне навчання стає як для студентів, так і для викладачів все більш зрозумілим та звичним. Студенти кожної групи, що вивчають англійську мову, отримують завдання, пояснення, вправи для виконання, а також в свою чергу мають здати результати вивчення нового матеріалу, тобто показати як вони зрозуміли, вивчили та закріпили нову інформацію. В останньому випадку використовуються всі методи та способи дистанційного навчання, а саме:

  • створені групи у Viber”, де студенти надсилають свої виконані завдання у формі вкладених файлів, «скріншотів», фото виконання вправ в зошитах, а також аудіозаписи усних тем, які студенти здають викладачеві;
  • актуальною формою здачі виконаного студентами матеріалу є електронна пошта, куди студенти надсилають великі за обсягом переклади текстів.

Отже, навчання продовжується, тож потрібно максимально з користю використовувати даний час, насамперед, для саморозвитку.

Я.В.Бут
старший викладач кафедри англійської мови

для технічних та агробіологічних спеціальностей
 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook