Лариса Кладницька про дистанційне викладання дисципліни «Фізіологія тварин»: «Наближається атестація, яку ми з Вами маємо успішно пройти!»

10 квітня 2020, 10:30

Дистанційне викладання дисципліни «Фізіологія тварин» на кафедрі біохімії і фізіології тварин імені академіка М. Ф. Гулого забезпечують науково-педагогічні працівники кафедри на чолі з завідувачем професором Віктором Томчуком, а саме професори Валентин Карповський, Віктор Трокоз, доценти Лариса Кладницька, Олена Журенко, Дмитро Криворучко, старший викладач Віталій Журенко.

Для дистанційного навчання використовуються сертифіковані електронні курси, розміщені на навчальному порталі НУБіП України. Електронні навчальні курси з дисципліни підготували професор кафедри Віктор Трокоз та доцент Дмитро Криворучко. Електронні курси містять усі необхідні лекційні та відеоматеріали, навчальні фільми, електронні підручники, лабораторні, самостійні роботи, глосарій, контрольні питання та підсумкові тестування. Студенти факультету ветеринарної медицини вдома дистанційно освоюють дисципліну «Фізіологія тварин», опрацьовують теоретичний матеріал – лекції, презентації, відеоматеріали, виконують лабораторні, самостійні та модульні роботи, які надсилають на перевірку викладачам кафедри.

Учасники дистанційного навчання спілкуються і електронною поштою для внесення уточнень до поданих робіт, доопрацювання вивченого матеріалу, отримання відповідей та уточнень на складні питання, адже бажання отримати кращу оцінку з дисципліни завжди є.

Науково-педагогічні працівники, що забезпечують викладання дисципліни, спрямовують роботу студентів через розділ «Новини» електронного курсу, де студенти завжди можуть знайти інформацію щодо завдань на поточний момент.

Отже, навчальний процес триває і наближається атестація, яку ми з Вами маємо успішно пройти.
Будьте здорові! Залишайтеся вдома! Продовжуйте працювати дистанційно!

Лариса Кладницька,

доцент кафедри біохімії і фізіології тварин імені академіка М. Ф. Гулого

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook