Засідання кафедри менеджменту імені професора Й.С. Завадського

10 квітня 2020 року
Ефективна дистанційна робота потребує чітких механізмів та злагодженості дій. Щодо перших – вони у процесі напрацювання, через неординарність ситуації, що склалася, і запускаються практично «з коліс». Щодо другого – у колективі кафедри менеджменту імені професора Й. С. Завадського командна робота відпрацьована роками спільної плідної праці, і цей досвід особливо у нагоді стає у нинішніх умовах. Так, 9-го квітня 2020 року кафедра менеджменту імені професора Й. С. Завадського зібралася на чергове засідання у режимі online з метою обговорення актуальних організаційних питань.
 
 
Було приділено увагу, зокрема, організації навчання, роботі кураторів, проведенню підсумкової атестації та захисту випускних кваліфікаційних робіт. Викладачі кафедри прозвітували щодо перебігу навчального процесу, поділилися корисним досвідом організації роботи.
 
 
 
Декан факультету аграрного менеджменту Анатолій Остапчук та заступник декана Лариса Карпенко, які долучилися до зустрічі, надали важливі роз’яснення щодо подальших дій науково-педагогічних працівників у ході забезпечення освітнього процесу та успішного завершення весняно-літнього семестру.
Колектив кафедри продовжує сумлінну роботу та сподівається на найскоріше повернення на робочі місця!
Надія Резнік, 
завідувачка кафедри менеджменту імені професора Й.С. Завадського 
Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook